Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЗАСИЛЕНО ДЕЗИНФЕКЦИРАНЕ НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ НА СГРАДИТЕ

Публикувано на: 23.03.2020 г. | 15:19 ч.

Във връзка с предотвратяване на разпространението на COVID 19, управителите и членовете на общите събрания/сдружения на етажна собственост трябва да предприемат следните действия с цел защита живота и здравето на живущите и посетителите на сградата:

Извършване на ежедневно засилено дезинфекциране на общите части на сградата;

Редовно проветряване на общите части на сградата;

Засилена дезинфекция на критичните точки и многократност на обработките.

Критични точки са всички повърхности, свързани с голям трафик на хора, както и често докосваните повърхности (подове, дръжки на врати, прозорци; ключове за осветление, бутони на асансьори, парапети; домофони и много други често докосвани с ръцете повърхности), като същите подлежат на ежедневна дезинфекция. 

На таблото на всяка сграда/вход трябва да се постави график за извършените дезинфекции, който да се попълва ежедневно. Предоставяме образец на график за дезинфекциране на общите части.

Управителят/касиерът трябва да запазят касовите бележки при закупуване на дезинфектантите.

Надяваме се да проявите необходимата отговорност,  здравна култура и разбиране, за защита здравето и живота на хората,  живеещи и посещаващи сградата.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ И РАЗЯСНЯВАНЕ
НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ И ТЕСТОВО ГЛАСУВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ"
Обучения на секционните избирателни комисии
на територията на Двадесет и четвърти изборен район – София
Компенсации за деца над 3 годишна възраст
Компенсиране през 2022 г. на разходите за отглеждане, възпитание и обучение на деца, които не са приети поради липса на места в общински детски ясли и яслени групи в общински и държавни детски градини.
Компенсации за деца в яслена възраст
Компенсиране през 2022 г. на разходите за отглеждане, възпитание и обучение на деца, които не са приети поради липса на места в общински детски ясли и яслени групи в общински и държавни детски градини.