Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Отминали времена и избелели фотографии

Публикувано на: 17.03.2015 г. | 20:17 ч.

 „Отминали времена и избелели фотографии

 

 Хората обичат да фотографират - да оставят своя лик за поколенията, да съхранят скъпи спомени от събития, красиви пейзажи, да запечатат в снимки промени и моменти от живота си.

И така започва една дълголетна фото-сага...

 

 

Уважаеми граждани на район „Възраждане“,

 

В навечерието на 24 май – Ден на славянската писменост и на българската просвета и култура, се чества традиционно и празникът на район „Възраждане“. Тази година отново ще празнуваме заедно на 22 май с празнично фолклорно шествие и фолклорен концерт в градинката „Св.Никола“.

Ръководството на район „Възраждане“ инициира организирането на Фотографски салон с изложба на фотографии отразяващи миналото на района, в който живеем и работим днес.

Как са изглеждали улиците, по които се разхождаме всеки ден, невероятните сгради, част от които са запазени и досега, атмосферата на старите квартали  – откраднати мигове от отминали времена в света на черно-белите образи?

Отправяме нашата покана към всички вас за участие и разчитаме да ни предоставите подбрани автентични фотографии, отразяващи кадри - част от историята на днешният район „Възраждане“.

Предварително благодарим за възможността да популяризираме и представим тези безценни образи на всички жители на район „Възраждане“.

Моля изпращайте Вашите снимки в срок до 24.04.2015 г. на:

 e-mail адреси:  t.mihaylova@so-vazrajdane.bg ; prosveta_vaz@abv.bg;

Facebook страницата на района - Столична Община - Район "Възраждане";

Лично - вторник и четвъртък от 14.00 до 17.00 ч. в сградата на районната администрация – бул. „Александър Стамболийски“ №62, отдел „Образование и Култура“

Тел. за връзка: 02/ 980 17 20

Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет