Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КЛЕТВА ПРЕД ПОРТРЕТА НА ЛЕВСКИ

Публикувано на: 19.02.2021 г. | 16:55 ч.

В деня за преклонение пред подвига на Васил Левски учениците от 4 клас на 67 ОУ „Васил Друмев“ представиха литературно-музикален рецитал за Апостола на свободата.  Децата от 2 клас бяха преписали красиво стихове за Васил Левски, а третокласниците в продължение на седмица са изработили  специален албум.  

След емоционалния рецитал, пред портрета на Левски учениците тържествено се заклеха всеотдайно да служат на България и  да пазят свободата, на която Левски е посветил живота си.

Всички участници получиха награди от кмета на  район „Възраждане“ Савина Савова и от МКБППМН – книги за живота и делото на Левски, а най-добре представилата се ученичка Мария-Магдалена Ангелова от 4а клас получи таблет, с който да учи, когато  обучението е онлайн.

Уроците за героите, отдали живота си за свободата на България са част от Програмата на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни за съхраняване на паметта на героите и историята на България от Програмата, по която работи районната администрация и МКБППМН.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет