Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КМЕТЪТ НА РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" САВИНА САВОВА ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В РАЙНА ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

Публикувано на: 15.09.2020 г. | 02:32 ч.
УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
Сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден на новата 2020-2021 година. 15 септември е незабравим ден за всеки човек - с първия училищен звън, с първата среща с учителите, с първите стъпки от пътешествието към знанието и науката.
Тази година е различна и от всеки от нас зависи да бъдем отговорни към себе си и хората до нас, да бъдем мъдри и да осигурим спокойствие и сигурност за нашите деца и близки.
Изказвам своята искрена благодарност към Вас, скъпи учители, за отговорността и професионализма, за знанията и опита, която предавате на учениците си, за да станат достойни и добри хора ,отговорни граждани на България, Европа и света. Пожелавам Ви да бъдете здрави, силни и все така всеотдайни.
Пожелавам на всички ученици да бъдат здрави, упорити и отговорни, да се отнасят с уважение към своите преподаватели, родители и съученици. Нека смело и дръзновено да следват мечтите си!
На всички родители желая да бъдат здрави и с любов и търпение да подкрепят своите деца, да съхраняват и предават българските традиции, ценности и възрожденски дух.
Като кмет на район „Възраждане“ с работата си съм доказала, че Столична община и Района инвестираме в изграждането на училищна инфраструктура, с високотехнологични и комуникационни възможности, за да направим училището любимо и привлекателно място за учениците, учителите и родителите и успешно да се справим с предизвикателствата, пред които сме изправени днес.
Желая на всички успешна учебна година!
На добър час!
 
САВИНА САВОВА,
КМЕТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ – СО

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет