Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ИНИЦИАТИВАТА НА КМЕТА НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА В ПОДКРЕПА НА САМОТНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА

Публикувано на: 02.04.2020 г. | 18:43 ч.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова подкрепи инициативата на кмета на София Йорданка Фандъкова в подкрепа на възрастни хора, с много ниски или без никакви доходи, останали в домовете си поради епидемичната обстановка, на които се доставя безплатна храна.

От днес, по време на извънредното положение, 21 възрастни хора в район „Възраждане“ ще получават топла храна, предоставена от дарители. Заедно с доброволците Савина Савова посети възрастните хора в домовете им, достави им храна и ги призова  да останат вкъщи.

Доброволците са в готовност да помогнат, ако възрастните хора имат нужда от закупуване на храни и лекарства. Столична община разполага с голям резерв от доброволци – които  могат да се включат в различни инициативи по време на извънредното положение.

На хората с големи сърца, на дарителите и на доброволците, възрастните хора благодариха със сълзи в очите.   

#ЗаедноСмеВъзраждане

Галерия
Още от Новини и съобщения


Компенсация за деца, останали извън ДГ и У-ЩЕ поради липса на места
Компенсация за деца, останали извън ДГ и У-ЩЕ поради липса на места
УСПЕШНО ЗАВЪРШИ ОСНОВНИЯТ РЕМОНТ НА СПОРТНАТА БАЗА НА 30 СУ „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“
Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на район „Възраждане“ Савина Савова откриха изцяло обновения двор на 30 СУ „Братя Миладинови“