Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯТА "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ"

Публикувано на: 15.12.2020 г. | 16:53 ч.

По инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова, в изпълнение на плана за възпитание и превенция на МКБППМН,, бяха поставени 10 метални контейнера с форма на сърце,  в подкрепа на кампанията „Капачки за бъдеще“.  Контейнерите са поставени в детските градини в района, в 30 СУ  „Братя Миладинови“, в 46 ОУ „Константин Фотинов“ и в сградата на администрацията на район „Възраждане“ на  бул. „Александър Стамболийски“ 62.

„Целта ни е да научим децата да се грижат по-добре за околната среда и да помагат на хората в нужда. Със събраните от капачките пари се закупуват съвременни кувьози за неонатологиите на различни болници в страната, в по-малки населени места,  които се нуждаят от нова техника  за новородените. Искам да възпитаме децата да бъдат отговорни, състрадателни и грижовни, да бъдат добри хора“, обясни инициативата Савина Савова, кмет на район „Възраждане“.

Най-нетърпеливи да се включат в кампанията бяха Мария от 3В клас на 30 СУ и  4 годишната Адриана.

 

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет