Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

СТАРТИРА НОВ ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ В РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ"

Публикувано на: 22.06.2021 г. | 16:21 ч.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова и заместник-кметът на района арх. Николай Диков присъстваха на първа копка на „Софи център“ - голям инвестиционен проект, който ще се реализира върху постиндустриална територия в района.

Отец Антоний отслужи тържествен водосвет  и благослови три камъка, които ще се поставят в основата на комплекса. Той благослови строителите и пожела на хората, които ще живеят в тези сгради да бъдат здрави и Бог да ги пази от злини и лоши помисли.

Комплексът ще бъде изграден на 3 етапа и ще включва съвременни жилищни сгради и към тях ще има обекти с обществено-обслужваща функция.

„Инвестициите в район „Възраждане“ променят средата за живеене, работа и отдих и доказват, че район „Възраждане“ е привлекателно място за бизнес, а все повече млади хора и семейства намират своя нов дом при нас“, каза Савина Савова и пожела успешна реализация на проекта.   

Галерия
Още от Новини и съобщения


Консултация на 07.10.2021г. от 09.30 часа в СО- район
Провеждане на консултация за съставите  на секционните избирателни комисии в  СО- район "Възраждане" за произвеждане на избори   за   президент и вицепрезидент на  Р България и  народни представители за Народно събрание, насрочени за 14.11.2021г 
ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА
Представяне на схема – предложение за разширение на “Зелена зона“ за почасово паркиране на територията на район „Възраждане” - СО
Компенсация за деца, останали извън детска граина и училище поради липса на места
Компенсация за деца, останали извън детска градина и училище поради липса на места